Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2009 19:39 - Седмичен спортен обзор...
Автор: pdb Категория: Спорт   
Прочетен: 574 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.02.2009 19:45


Здавейте,приятели!Събота - спорт!Да не бавим ето материла!

             Левски взима още един македонски национал

                                 image

Легендата на „озитата” Пол Аугустино звъни на Боримиров за Саша Огняновски

Легендата на австралийския футбол Пол Аугустино предложи на Левски македонски национал. Става дума за родения на Зеления континент защитник Саша Огняновски, който в момента е собственост на австралийския елитен Аделаида. Това пред „Меридиан Мач” разкри спортният директор на „сините” Даниел Боримиров. Той е приятел с Аугустино, с когото дълги години играеха в Мюнхен 1860. Към днешна дата легендата на „озитата” е спортен директор на австралийския Аделаида, а същевременно е и мениджър. Аугустино се обади вчера на Боримиров, който е със „сините” в Турция, за да му каже да гледа Саша Огняновски на живо в контролата между националните отбори на Македония и Молдова, която ще се проведе в Анталия.

 

„Аугустино ми каза, че Саша Огняновски е отличен централен защитник, но няма как да го вземем на този етап, защото сме запълнили квотата с чужденците. Може и да отида да го гледам на 11 февруари в контролата Македония - Молдова, за да добия лична престава от качествата му”, коментира пред „Меридиан Мач” Даниел Боримиров.

Саша Огнянович,който е роден през 1979 година, ще направи своя официален дебют за националния отбор на Македония именно срещу Молдова. Той е истински гигант със своите 195 сантиметра и 95 килограма.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
        Мъри извика Илиян Стоянов за контролата с Швейцария във вторник.
    image

Забравеният от българските медии ,Илиян Стоянов бивш играч на Левски бе повикан след 1годишно отсъствие.Той изяви задоволството си .че бе повикан и благодари на  новият старши треньор –Станимир Стоилов и каза
,че ще се постарае да остане доволен.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Стойчо Младенов чака 200 бона от ЦСКА

Това бил бонусът на Екзекутора на Ливърпул за шампионската титла

                                             image

Стойчо Младенов чака близо 200 000 лева от ЦСКА. Точно на толкова се равнява фиксираната в договора му премия за шампионската титла през миналия сезон. Младенов, който в момента води клуба от Саудитска Арабия Ал Ахли Джеда, разкри в интервю пред „Меридиан Мач“, че шефовете от „Армията“ не му вдигат телефона. Според запознати в Борисовата градина не искат до говорят с него именно заради въпросните 200 бона. „Истината е, че Стойчо има да получава 100 000 евро от ЦСКА, което прави точно 196 000 лева“, разкри добре осведомен източник.

Колосалната премия е записана в договора на Младенов по предложение на... Александър Томов. Интересното е, че такава премия получиха футболистите на италианския национален отбор за класирането си на европейското първенство в Австрия и Швейцария.

По всичко личи, че дългът на ЦСКА към Стойчо ще трябва да бъде покрит от новите собственици на клуба.

Проверка  показа, че Стойчо Младенов е треньорът, излезнал най-скъпо на „червените“ в цялата история на клуба. За близо трите си години начело на ЦСКА специалистът е прибрал над половин милион евро. Освен това при двата престоя на Младенов начело на „армейците“ клубът също е пръснал най-много пари - близо 4 милиона евро. Стойчо изведе ЦСКА до 29-ата и 31-ата шампионски титли, но за сметка на това в евротурнирите претърпя пълен провал и в трите си кампании.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                               Аршавин ще е сензация в Англия



image
Треньорът на Зенит Санкт Петербург Дик Адвокат посрещна напускането на своята звезда Андрей Аршавин съвсем спокойно. Днес, трансферът бе официално потвърден и от руска страна, с което се сложи край на всички спекулации около национала на Русия. Наставникът на носителят на Купата на УЕФА не пропусна възможността да каже няколко думи, по повод осъществения трансфер.
"Андрей Аршавин ще бъде сензация в Англия. Арсенал направиха страхотна сделка и всички знаят, че качествата на Андрей са много по-високи от това, което ще платят те", заяви Адвокат.
Трансферната сума, която се предполага, че са платили "артилеристите", е в размер на 12 млн паунда.
Първите думи на играча прозвучаха доста интересно. На въпрос от страна на журналисти от Острова, той вече част от Арсенал ли е, Аршавин отговори:
"Надявам се! Преговорите са към своя край. За сега мога ди ви кажа единствено, че ако играя за Арсенал ще бъда с номер 23."

-------------------------------------------------------------------------------------

рубликата "спорт" -благодарение на Николай Гарев от Плевен



Тагове:   обзор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pdb
Категория: Новини
Прочетен: 101008
Постинги: 25
Коментари: 31
Гласове: 39
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031